en | ro

Dna. Avocat Carmen Hubert are o experienta bogata in domeniul asistentei si reprezentarii juridice in spete complexe, atat comerciale cat si civile.

Solida pregatire profesionala, abordarea cu profesionalism si seriozitate, din perspectiva multidisciplinara, a oricareia dintre problemele juridice cu care se confrunta, sunt principalele motive pentru care clientii apreciaza colaborarea de durata cu doamna avocat Carmen Hubert.

Procedurile si contractele de achizitii publice reprezinta o parte importanta a specializarii sale profesionale, pe parcursul ultimului deceniu contribuind la finalizarea cu succes a atribuirii unor importante contracte, consiliind atat operatori de prim rang pe piata industriei aeronautice internationale, pe piata energiei, a constructiilor, din domeniile apararii si securitatii etc., dar si autoritatile contractante.

Carmen Hubert este, de asemenea, specializata in consultanta generala de afaceri, incluzand zone precum legislatia comerciala si fiscala, procedurile de accesare a fondurilor europene si asistenta in litigii asociate acestora, proprietate intelectuala, contracte de franciza, contracte de leasing, contracte care implementeaza termenii contractuali emisi de Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti (FIDIC), inclusiv procedurile de solutionare a situatiilor litigioase generate de aceste domenii.

Carmen Hubert beneficiaza si de o bogata experienta profesionala in zona cererilor in materia apararii dreptului de proprietate (retrocedari de imobile confiscate abuziv de regimul comunist, compensatii sau expropieri).

Un capitol aparte al specializarii profesionale a doamnei avocat Carmen Hubert il reprezinta materia redactarii si negocierii regulamentelor interne si a contractelor colective la nivel de unitate, inclusiv gestionarea relatiei cu partenerii de dialog social. In egala masura aceasta poate oferi consiliere juridica organizatiilor sindicale in cadrul procedurilor de infiintare si constatare a reprezentativitatii.

Carmen Hubert a lucrat ca si consilier juridic in administratia locala incepand cu anul 2000. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2004, iar din 2010 face parte din echipa de avocati a Constantinof si Asociatii, fiind cooptata ca partener la inceputul anului 2012.

Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.