en | ro

Dl. Avocat Valentin Constantinof are experienta de peste un deceniu in asigurarea asistentei si reprezentarii juridice de succes in numeroase proiecte de anvergura pentru clienti locali si internationali.

Reputatia de necontestat ca avocat pledant de succes, atat in instantele romanesti, cat si in cele internationale si experienta vasta in domeniul solutionarii alternative a disputelor (arbitraj sau mediere), il recomanda ca expert in probleme complexe din materia Civila, Comerciala, Constructii, Energie Eoliana, Achizitii Publice, Piata de Capital, Achizitii si Investitii Imobiliare, dar si de Protectie a Proprietatii Intelectuale.

Cu siguranta renumele sau profesional poate fi asociat si succesului repurtat in solutionarea unor cauze avand ca obiect recuperarea, in numele unor importanti clienti, a proprietatilor nationalizate in perioada comunista, precum si pentru implicarea in proiecte de revendicare a unor celebre opere de arta.

Acuratetea si profunzimea rationamentului juridic, abordarea multidisciplinara si spiritul inovativ in care interpreteaza si aplica legea in beneficiul clientilor, il recomanda pe Valentin Constantinof ca pe un partener de incredere in consilierea clientilor in privinta consecintelor legale ale strategiilor economice adoptate, fiind in particular specializat pe acordarea de consultanta in privinta identificarii solutiilor contractuale optime si negocierea, respectiv elaborarea termenilor si conditiilor diverselor contracte comerciale.

Urmarind intotdeauna sa dezvolte relatii cladite pe incredere si respect reciproc la fiecare nivel al interactiunii cu clientii, Valentin Constantinof crede cu tarie in nevoia de a oferi mereu clientilor proportia eficienta de resurse, adaptate situatiei si riscurilor cu care se confrunta in fiecare speta in parte.

Valentin Constantinof este membru al Baroului Bucuresti din 1999. La inceputul anului 2010 a fondat Constantinof si Asociatii, alaturi partenerii sai.

Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.