en | ro

Despre noi

Intr-o comunitate juridica populata de prea multi jucatori care pretind ca pot fi "orice pentru oricine si totul pentru toti", noi am decis sa fim onesti. Avem avantajul unei experiente profesionale solide. Acest lucru ne permite sa intervenim in rezolvarea problemelor legale inca din fazele incipiente ale acestora (inainte de a ajunge in instanta), ajutandu-ne clientii sa anticipeze orice posibila greseala care ar putea sa ii aduca in situatii conflictuale. Iar daca acest lucru se intampla totusi, ei bine, suntem pregatiti si beneficiem de pregatirea necesara pentru a obtine cea mai buna solutie in favoarea lor. Avocatii nostri sunt printre cei mai buni specialisti din Romania.

Credem cu tarie ca reprezentarea juridica de succes incepe intotdeauna cu o buna intelegere a afacerii clientilor nostri si a mediului in care isi desfasoara activitatea. Oferim consultanta orientata spre rezultate in toate etapele actiunilor acestora si punem la dispozitie servicii profesionale la cele mai inalte standarde. Constantinof si Asociatii este o societate de avocatura in care inovatia, onestitatea si profesionalismul sunt baza tuturor raporturilor profesionale.

In tot ceea ce facem urmarim excelenta. Atentia pe care o acordam serviciilor pe care le oferim este fundamentul succesului nostru. Depunem toate eforturile necesare pentru a dezvolta la fiecare nivel al activitatii noastre relatii avantajoase cu clientii, cladite pe incredere si respect reciproc. Ne mandrim cu faptul ca acei clienti care ne-au angajat o data, ne angajeaza din nou. Mai mult chiar, in litigiile castigate adversarii nostri au decis sa ne propuna sa ii reprezentam in problematici legale diferite de cele pentru care ne-am confruntat initial in sala de judecata, recunoscand astfel implicit valoarea serviciilor si calitatea reprezentarii noastre. Ne masuram succesul prin rezultatele obtinute pentru clienti si ne propunem, fara rezerve, ca obiectiv major satisfactia acestora.

Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.