en | ro

Dl. Avocat Bogdan Giugiuca are o cariera indelungata in asistenta si reprezentarea juridica comerciala si civila in tribunalele si curtile de arbitraj din Romania, pentru clienti locali si internationali.

Bogdan Giugiuca detine o experienta bogata atat in domeniul litigiilor, cat si al prevenirii acestora, in spete Civile si Comerciale, spete privind Recuperarea Creantelor, Procedura Insolventei, in domeniul Concurentei, al Dreptului Muncii (in decursul timpului oferind asistenta atat angajatorilor cat si angajatilor), al Protectiei Consumatorilor, precum si privind Restituirea Imobilelor Nationalizate si Proceduri de Expropriere.

Pregatirea profesionala deosebita, experienta vasta in zona litigiilor si familiarizarea cu procesele si tehnicile atat de solutionare cat si de prevenire a litigiilor ii ofera lui Bogdan Giugiuca o baza solida pentru a putea oferi clientilor C&A solutii inovatoare si creative, perfect adaptate vremurilor dinamice si provocatoare pe care le traim.

In abordarea fiecarei spete si stabilirea strategiei ce urmeaza a fi adoptate (atat prin concilierea partilor, cat si in cadrul unei proceduri judiciare sau arbitrale), Bogdan Giugiuca are in vedere specificitatea valorilor si nevoilor fiecarui client in parte, precum si evolutia potentiala a situatiei litigioase.

Bogdan Giugiuca este membru al Baroului Bucuresti din anul 2003. Face parte din echipa care a fondat societatea de avocati Constantinof si Asociatii, in anul 2010.

Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.