en | ro

Constantinof si Asociatii - partener alaturi de Kensington Communication, Sebastian Bodu Vice-Presedinte al Comisiei Juridice a Parlamentului European si The Money Chanel in organizarea mesei rotunde "Impactul politicilor Europene asupra mediului de afaceri din Romania"

Este o realitate faptul ca mediul de afaceri romanesc este influentat de o legislatie, creionata in proportie de peste 80% la nivel european, ce suprareglementeaza de multe ori legislatia interna, ajutand-o insa in acelasi timp in acele domenii in care aceasta este deficitara sau are elemente neclare.

Prin actiunile stabilite, deciziile luate la nivel European influenteaza de foarte multe ori costurile operationale ale companiilor prezente pe piata romaneasca.

Pe parcursul evenimentului, avocatii nostrii vor avea placerea sa va impartasesasca situatii intalnite in cazul altor companii europene a caror activitate a fost perturbata de intelegerea si abordarea gresita a legislatiei europene, situatii care credem ca sunt caracteristice inclusiv perioadei traversate in prezent de economia romaneasca.

Tematica conferintei:

  1. Analiza raportului legislativ referitor la implementarea Certificatul de mostenitor european
  2. Analiza propunerii de raport legislativ privind Amendarea Directivei 37/2001 privind reglementarea produselor din tutun
  3. Analiza modificarilor Directivei 112/1995 privind TVA
  4. Analiza raportului nelegislativ privind rezolvarea crizelor sectorului bancar transfrontalier
  5. Analiza raportului nelegislativ (carte verde) privind imbunatatirea sistemului de audit al societatilor comerciale
  6. Analiza raportului nelegislativ (carte verde) privind guvernanta corporativa
  7. Analiza raportului legislativ privind modificarea directivei privind garantarea deponentilor in sistemul bancar
  8. Analiza raportului nelegislativ al Parlamentului European (PE) privind introducerea unei taxe pe tranzactiile financiare (TTF)
  9. Analiza Rezolutiei PE din 20 ianuarie 2011, referitoare la Raportul privind politica in domeniul concurentei pe anul 2009, in privinta crearii unui sistem pentru dobandirea de catre cetateni a unui acces mai facil la medicamente generice

« inapoi
Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.