en | ro

Constantinof si Asociatii isi extinde echipa de litigii prin cooptarea d-lui avocat Stere Learciu in pozitia de avocat senior

Ne face placere sa va informam ca incepand cu luna octombrie 2011, dl. avocat Stere Learciu s-a alaturat echipei noastre de avocati.

Domnul avocat Learciu aduce echipei noastre un plus de valoare intemeiat pe vasta sa experienta profesionala acumulata timp de peste 33 de ani atat ca avocat cat si ca judecator.

Domnia sa s-a confrunat cu o bogata cazuistica atat in domeniul Dreptului Civil, cat si in domeniul Dreptului Comercial si a absolvit studii postuniversitare in domeniul Stiintelor Penale. Inaltele standarde profesionale ale domnului Learciu au fost recunoscute si prin desemnarea sa ca Judecator inspector si Vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti.

Prin importantele acumulari profesionale in zona litigiilor si familiarizarea cu procedurile si legislatia aplicabila pentru solutionarea diferitelor spete cu care s-a confruntat in timp, domnul Stere Learciu a dobandit o baza solida pentru a putea oferi clientilor Societatii de Avocati Constantinof si Asociatii solutii optime problemelor juridice cu care acestia se confrunta.

« inapoi
Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.