en | ro

Constantinof si Asociatii anunta cooptarea ca partener a d-nei avocat Carmen Hubert

Constantinof si Asociatii anunta cu placere ca si-a marit echipa de avocati parteneri prin cooptarea unui nou membru, doamna avocat Carmen Hubert.

Carmen Hubert a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti in anul 2000, fiind avocat membru al Baroului Bucuresti, iar din 2010 face parte din echipa de avocati a Constantinof si Asociatii.

Experienta sa profesionala bogata cuprinde specializari in materia procedurilor si contractelor de achizitii publice, gestionarea raporturilor de dreptul muncii, inclusiv in privinta redactarii si negocierii contractelor colective si a relatiei cu partenerii de dialog social.

De asemenea, Carmen poate oferi consultanta generala de afaceri, incluzand zone precum legislatia comerciala, procedurile de accesare a fondurilor europene si asistenta in litigii asociate acestora, proprietate intelectuala, contracte de franciza, contracte de leasing, contracte care implementeaza termenii contractuali emisi de Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti (FIDIC), inclusiv procedurile de solutionare a situatiilor litigioase generate de aceste domenii.

Pe parcursul ultimului deceniu Carmen a contribuit la finalizarea cu succes a atribuirii unor importante proiecte, consiliind operatori de prim rang in domenii ca industria aeronautica, energie, aparare si securitate, constructii etc., cash & carry, minerit, bunuri delarg consum si logistica.

« inapoi
Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.