en | ro

Constantinof si Asociatii isi mareste echipa de consultanta prin cooptarea d-lui avocat Dan Stoicescu, specializat in domeniul pietei de capital, in pozitia de avocat senior

Domnul avocat Stoicescu are o experienta de peste 15 ani in domeniul pietei de capital. De-a lungul carierei sale, a activat atat in zona privata, in calitate de broker, precum si in zona institutionala, unde a coordonat Directia de Monitorizare si Investigare din cadrul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si ulterior a asistat si consiliat procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (D.I.I.C.O.T), in cauzele care privesc infractiuni economico-financiare, operatiuni cu valori mobiliare sau in legatura cu piata de capital. De asemenea, dl. Stoicescu este lector in cadrul Institutului National al Magistraturii, in materia dreptului penal al afacerilor.

Prin contributia lui Dan Stoicescu, echipa Constantinof si Asociatii isi extinde aria de servicii juridice si catre actorii pietei de capital, in zona consultantei si asistentei juridice privind relatia acestora cu institutiile pietei, cu organele de urmarire penala si alte institutii specializate cu atributii de control si investigare, dar si in ceea ce priveste guvernanta corporativa, oferte publice, operatiuni de listare si delistare, fonduri de investitii/pensii, tranzactii speciale, investigatii financiare, etc.

Constantinof si Asociatii devine astfel una dintre putinele firme de avocatura capabila sa acorde consiliere permanenta si asistenta juridica in cadrul procedurilor administrative si/sau judiciare, specifice acestui domeniu, fiind un partener de incredere pentru toti participantii pietei de capital.

« inapoi
Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.