en | ro

Dl. Avocat Mihai Trofaila are o experienta vasta in asigurarea asistentei si reprezentarii juridice in spete complexe din zona Litigiilor Civile, Comerciale, in materia Dreptului Proprietatii Intelectuale, Dreptului Muncii, in aspectele sensibile generate de probleme din aria Dreptului Familiei, in Procedura insolventei, dar si in spete de Drept Penal.

A fost implicat cu rezultate exceptionale in cateva dintre cele mai complexe cazuri de restituire a proprietatilor confiscate abuziv de stat in perioada 1945-1989.

In acelasi timp, are o experienta indelungata in reprezentarea juridica in numeroase tipuri de tranzactii imobiliare, reprezentand atat clienti privati, cat si autoritati sau institutii publice.

In timp ce in fata instantelor Mihai Trofaila nu va precupeti niciodata vreun efort si va lupta cu dedicatie pentru reprezentarea corecta a clientilor nostri, cand este vorba despre relatia cu cei pe care ii reprezentam, el demonstreaza o abilitate speciala de a stabili relatii apropiate si prietenoase si, de asemenea, o atitudine informala, care ii permite sa cunoasca povestile clientilor sai, oferindu-le astfel flexibilitatea si consideratia individuala pe care o merita.

Mihai Trofaila este membru al Baroului Bucuresti din 2003 si este co-fondator al Constantinof si Asociatii.

Copyright 2011 CONSTANTINOF & Asociatii SCA. Toate drepturile rezervate.